fotproblem.blogg.se

Antihalkstrumpor från Falke

Falke antihalkstrumpor är halkfria strumpor med antihalksula för ett bra grepp på hala underlag. Vilket gör att strumporna hjälper dig att gå mer tryggt och säkret. Perfekt för dig som har besvär med dålig balans eller yrsel. 

  
Strumporna har en unik antihalksula som består av gummidelar format i ett vackert mönster. Sulans funktion bidrar till att ge dig ett bättre grepp och ger dig på så sätt mer trygghet. Därför passar strumporna dig som har besvär med nedsatt balans, styrka eller besvär med yrsel. 
 
Strumporna har även Falkes klassiska, anatomiska passform som skapar optimal passform och ger optimal komfort. 
 


Strumporna är i ballerinamodell och passar perfekt till låga skor, eller för andra tillfällen när du inte vill att dina strumpor ska synas i skorna. Strumporna har en elegant glitterkant längs öppningen som ger en elegant look. 
 
Strumporna är designade i en mysig merinoull-blandning och har en plysch på insidan som ger en len och mjuk känsla till fötternas hud. Ullblandningen bidrar även till att ge dina fötter värme när de är kalla, men behåller dem behagligt svala när det är varmt. Vilket ger fötterna ett fräschare och behagligare klimat att vara i. Läs mer om strumporna här.