fotproblem.blogg.se

Jobbar du på hårda golv?

Att jobba på hårda golv som cement, marmor eller betong kan skapa värk i både fötter, rygg och ben. Eftersom våra fötter inte är utformade för att jobba på hårda golv så är det inte så konstigt att det skapar både smärta och obehag.

 
Om du går och står på hårda golv varje dag är det viktig att du ger dina fötter rätt förutsättningar för att både lindra och behandla besvären. Att använda bra arbetsskor och stötdämpande sulor ger fötterna svikt och ger fötterna samtidigt det stödet som fötterna behöver.
 

Genom att använda stötdämpande inlägg i arbetsskorna så absorberar det de stötar som fötterna utsätts för, samtidigt som det ger fötterna en chans att slappna av.

 

Ironman Performance är ett skoinlägg som är idealiska för dig som går och står mycket och som arbetar på hårda golv. Sulorna är unikt designade gör att effektivt absorbera stötar och samtidigt ge komfort och stötdämpning för hela foten.

Sulorna är även uppbyggda i hålfoten vilket ger ett behagligt stöd till fotvalvet och ger fötterna en chans att slappna av. Sulorna har även en skålad häl som bidrar till att ge dig extra stabilitet i sidled.

Sulorna har även en mjuk yta i microfiber som är snäll mot huden och som samtidigt förhindrar skav och blåsor. Läs mer här