fotproblem.blogg.se

Få mjuka fötter under natten?
Torra fötter är ett vanligt problem som alla kan drabbas av. När man har torra fötter så är det vanligt att man skäms för över hur de ser ut, men torra fötter är inte bara ett skönhetsproblem.
 
Om du inte behandlar dina torra fötter så kan det leda till andra problem, exempelvis så kan det leda till smärtsamma och jobbiga sprickor i huden. Sprickorna är smärtsamma och de kan även blöda och i värsta fall bli infekterade. 
 
CCS Fotvårdssaalva är en unik vårdande fotkräm som har mjukgörande egenskaper och innehåller en hög halt av fuktgivande karbamid med frisk eucalyputs som effektivt vårdar torra fötter och gör dem härligt mjuka igen. 
 
Fotsalvans egenskaper mjuka effektivt upp förhårnader och hård hud, vilket gör fötterna härligt mjuka och lena igen. Salvan innehåller även svalkande eucalyptusolja som ger en fräsch och skön känsla samtidigt som det ger en behaglig doft. 
 
Salvan ger bäst effekt om den får verka över natten och sov gärna med ett par strumpor för att ge extra bra effekt och du kan läsa mer om salvan här